Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

"Αφιέρωμα Αισιοδοξίας"



Είναι γεγονός πως στην κοινωνία που ζούμε, ένα από τα μεγαλύτερα μας "εφόδια" είναι η αισιόδοξη φύση μας. Πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται αρκετά να σκεφτούν αισιόδοξα και συχνά τους κατακλύζουν αρνητικά συναισθήματα τα οποία τους κάνουν αδρανείς απέναντι στις προκλήσεις της ζωής.

Ωστόσο, υπάρχουν και εκείνοι οι οποίοι αρνούνται πεισματάρικα να τα παρατήσουν και συνεχίζουν τον αγώνα τους, γεμάτοι ελπίδα για ένα ομορφότερο αύριο, διότι γνωρίζουν πως αυτό βρίσκεται στα χέρια τους.

Choose to be optimistic

"Photo From Google"

Η ζωή είναι μία αέναη εναλλαγή θετικών και αρνητικών εμπειριών. Αυτό είναι κάτι που δεν πρόκειται να αλλάξει. Αυτό που μπορεί να αλλάξει όμως είναι ο δικός μας τρόπος σκέψης ώστε να γίνει πιο αποτελεσματικός. Όταν είσαι περισσότερο αισιόδοξος, είσαι ταυτόχρονα και περισσότερο προσαρμοστικός, ένας πραγματικός χαμαιλέοντας. Διατηρώντας τη ψυχραιμία σου ακόμα και στις πιο δύσκολες καταστάσεις, είσαι σε θέση να σκεφτείς πιο καθαρά και να κάνεις σωστότερες επιλογές.

Άλλωστε μη ξεχνάτε:  "Ο καλύτερος τρόπος για να βγεις από κάτι, είναι να περάσεις μέσα από αυτό".

Σήμερα, λοιπόν το άρθρο είναι αφιερωμένο στην αισιοδοξία και συγκεκριμένα σε μία πολύ δημιουργική προσπάθεια της φίλης μας Κατερίνα από το Pause Blog . Με πρωτοβουλία δική της, επομένως, ξεκίνησε το ταξίδι του το ημερολόγιο της αισιοδοξίας. Ένα τετράδιο γεμάτο χρώμα, ελπίδα, όνειρα, ιδανικά που ταξιδεύει από blogger σε blogger με μοναδικό σκοπό να φωτίσει και να χρωματίσει την ψυχή μας. 

Είχα την χαρά να συμμετέχω και εγώ στο συγκεκριμένο project το οποίο βρήκα ευφυέστατο και άκρως συναρπαστικό καθώς με αυτό τον τρόπο δίνει την ευκαιρία σε πολλούς ανθρώπους να "συνδεθούν" με ένα διαφορετικό τρόπο και να αντλήσουν ο ένας από τον άλλον δύναμη και χαρά.

Παρακάτω θα δείτε ένα βιντεάκι που έφτιαξα με σκοπό να πάρετε και σεις μια γεύση αισιοδοξίας και να κατανοήσετε για τι ακριβώς πρόκειται.

Πολλές συμμετοχές, ευφάνταστες, δημιουργικές, με πολλή αγάπη, όλες συγκεντρωμένες σε ένα μόνο μέρος. 

Συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετείχαν σε αυτή την όμορφη δουλειά!!



❝ Το Ημερολόγιο Αισιοδοξίας γεννήθηκε το 2013 και ξεκίνησε το ταξίδι του σε όλη την Ελλάδα, από χέρι σε χέρι. Έχουν αφήσει το αποτύπωμά τους πάνω από 25 bloggers μέχρι το 2014. Το 2016 άρχισε να επιστρέφει δειλά δειλά και το 2017 είναι έτοιμο για να γεμίσουν και πάλι οι σελίδες του! Έχει έναν και μόνο σκοπό μέσα από επιμέρους στόχους: Να μεταφέρει αισιοδοξία. Να δώσει έμπνευση, δύναμη, παρακίνηση, ανάγκη για συνεχή δημιουργικότητα. ..Γιατί ό,τι έχεις δεν υφίσταται αν δεν το μοιραστείς..! ❞

Πληροφορίες και συμμετοχές στο infojustk@gmail.com

Εσάς τι σας κάνει να είστε αισιόδοξοι; Αφήστε μου το σχόλιο σας για να το συζητήσουμε!

⧫Chrysa Leimoni⧫

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Stay Tuned

 photo sunsetfacebook_zpsb37eb33f.png  photo sunsettwitter_zps4f1cb7d3.png  photo sunsetinstagram_zpsb21f3486.png  photo sunsetyoutube_zpsd9eeb186.png
Follow

Τα αγαπημένα σας!