Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017

Η Αγάπη διπλασιάζεται, όταν μοιράζεται


"Για που το βαλες καρδιά μου με ανοιχτά πανιά"

Όταν ερωτευόμαστε, είναι λες και όλη η πλάση μας χαμογελά. Η καρδιά μας φουσκώνει από συναισθήματα που αντανακλούν στο πρόσωπό μας.

Η όψη μας ολάκερη αλλάζει. Η κορμοστασιά μας είναι πιο ευθυτενής. 
Το χαμόγελο, πλατύ κοσμεί το πρόσωπό μας. 



"Photo From Google"

Πόσο όμορφους μπορεί να μας κάνει στ' αλήθεια ο έρωτας;

Η ευτυχία δεν θέλει πολλά πράγματα. Η πηγή της βρίσκεται μέσα μας, απλώς περιμένουμε κάποιον για να τη βγάλει στην επιφάνεια. Κάποιον ο οποίος θα δει βαθιά μέσα μας, θα αγαπήσει ότι καλό έχουμε σαν προσωπικότητες και θα το βοηθήσει να αναδυθεί. 

Κάποιον ο οποίος δε θα ναι μόνο για φιγούρα και επίδειξη στους φίλους μας, αλλά θα κατέχει ουσιαστικό ρόλο στην ζωή μας και μια υψηλή θέση στην καρδιά μας. 

Μερικές φορές ωστόσο η ίδια η ζωή μας παίζει περίεργα παιχνίδια. Μπορεί να μας φέρει στα πόδια μας αυτόν τον άνθρωπο και μετά να μας τον πάρει μακριά. 

Τα αληθινά συναισθήματα όμως δεν είναι δυνατόν να πάψουν να υφίστανται. Ότι και αν γίνει, όπου και αν είναι. Οι καρδιές που είναι συναισθηματικά δεμένες παραμένουν ενωμένες όπου και αν κατοικούν οι ίδιοι οι άνθρωποι. 

Οι άνθρωποι που ξέρουν να δίνουν, πάντα θα παίρνουν πίσω. Οι άνθρωποι που ξέρουν να αγαπούν και να το δείχνουν, πάντα θα εισπράττουν πίσω διπλή και τριπλή την αγάπη αυτή.

Οι άνθρωποι αυτοί που νιώθουν έντονα, πιστεύουν πολύ, μιλάνε λίγο αλλά δείχνουν πολλά είναι σπάνιοι και αξιοζήλευτοι. Είναι ποθητοί και όλοι θέλουν να τους έχουν στην ζωή τους.

Οι άνθρωποι αυτοί είναι δώρο σε όσους τους έχουν πραγματικά ανάγκη. 

Να θυμάστε, η αγάπη πάντα διπλασιάζεται όταν μοιράζεται. 

Παράδοξο μεν, αληθινό δε.

⧫Chrysa Leimoni⧫




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Stay Tuned

 photo sunsetfacebook_zpsb37eb33f.png  photo sunsettwitter_zps4f1cb7d3.png  photo sunsetinstagram_zpsb21f3486.png  photo sunsetyoutube_zpsd9eeb186.png
Follow

Τα αγαπημένα σας!